Hrvatski  l   English  

Ponuda hrane



Dolje možete vidjeti primjere menija za našu ponudu hrane i pića.

Cijene su po osobi, uz obilazak podruma. U cijenu je uračunata i stručno vođena degustacija određene sorte uz svako jelo. Cijena je fiksna neovisno o vremenu zadržavanja u našoj vinariji i neovisno o količini servirane hrane i pića.

Menu 1

Plata “ Borje” - salama od divljači, domaća kobasica, pršut , kulen, sir, sir s vrhnjem, domaća zimnica - kruh raženi, kruh kukuruzni - zagorski štrukli (sir, jabuke)

PIĆE:

- aperitiv: rakije ( med, višnja, orah), vilijamovka - sokovi gazirani negazirani (juice, cola, fanta) - kava, kapuccino

VINA:

Crvena:

- cabernet sauvignon 2011-šampion kontinentalne Hrvatske 2011 - cuvee ( cabernet sauvignon, merlot)

Bijela:

- rizling rajnski 2011 - graševina-2011 -kerner 2011 - chardonnay 2012 - sauvignon 2012



Menu 2



Zagorska kotlovina sa vrganjima( prilog krumpir i grah) Salata sezonska kruh domaći- kukuruzni, raženi

PIĆE:

- aperitiv: rakije ( med, višnja, orah), vilijamovka - sokovi gazirani negazirani (juice, cola, fanta) - kava, kapuccino

VINA:

Crvena:

- cabernet sauvignon 2011-šampion kontinentalne Hrvatske 2011 - cuvee ( cabernet sauvignon, merlot)

Bijela:

- rizling rajnski 2011 - graševina-2011 -kerner 2011 - chardonnay 2012 - sauvignon 2012



Menu 3



Toplo predjelo:

-zagorska juha sa vrganjima Glavno jelo:

-plata »Merces» - punjeni lungići, pureće rolice, bečki odrezak, kotleti na žaru - pekarski krumpir, povrće na maslacu, domaći kroketi -salata ( kupus, salata zelena, radič) - kruh domaći (raženi, kukuruzni) Desert:

- zagorski štrukli (sir, jabuke) PIĆE:

- aperitiv: rakije ( med, višnja, orah), vilijamovka - sokovi gazirani negazirani (juice, cola, fanta) - kava, kapuccino VINA:

Crvena:

- cabernet sauvignon 2011-šampion kontinentalne Hrvatske 2011 - cuvee ( cabernet sauvignon, merlot) Bijela:

- rizling rajnski 2011 - graševina-2011 -kerner 2011 - chardonnay 2012 - sauvignon 2012



Menu 4



Hladno predjelo:

plata “ Borje” - salama od divljaci, domaca kobasica, prsut , kulen, sir, sir s vrhnjem, domaca zimnica Toplo predjelo:

-zagorska juha sa vrganjima Glavno jelo:

-plata »Merces» - punjeni lungići, pureće rolice, bečki odrezak, kotleti na žaru - pekarski krumpir, povrće na maslacu, domaći kroketi -salata ( kupus, salata zelena, radič) - kruh domaći (raženi, kukuruzni) Desert:

- zagorski štrukli (sir, jabuke) PIĆE:

- aperitiv: rakije ( med, višnja, orah), vilijamovka - sokovi gazirani negazirani (juice, cola, fanta) - kava, kapuccino VINA:

Crvena:

- cabernet sauvignon 2011-šampion kontinentalne Hrvatske 2011 - cuvee ( cabernet sauvignon, merlot) Bijela:

- rizling rajnski 2011 - graševina-2011 -kerner 2011 - chardonnay 2012 - sauvignon 2012

 

Peka Peka Plata Purica